Op vrijdag 11 oktober (exclusief voor Eatground genodigden) en zaterdag 12 oktober opent pop-up food experience Hans heeft Honger zijn deuren voor een unieke avond uit. De industriele fabriek van Hans Struijk wordt voor twee dagen omgetoverd tot een waar food festijn waar alle zintuigen geprikkeld worden. Gedurende de avond zullen de gasten niet passief aan tafel zitten maar culinair uitgedaagd worden om de belevenis van hun leven te ondergaan.

OURGROUND is een Amsterdams concept van de hand van Milou Turpijn. Daarnaast wordt er samengewerkt met verschillende partijen om unieke events in Amsterdam te organiseren. Edwin Sander is een rising star in de food branche: werkzaam bij Ciel Bleu en inmiddels heeft hij ook de nodige titels op zijn naam weten te schrijven, onder andere SVH Nationaal Kampioenschap en Talent van de Toekomst. Edwin Sander en OURGROUND bundelen de krachten voor een unieke pop-up food experience: Hans heeft Honger.

Stereo Heart mocht deze avond muzikaal omlijsten. Wat een bijzondere ervaring. Bekijk ook nog een filmpje.