Over ons

STEREO HEART – AKOESTISCH DUO

Dit akoestische duo bestaat uit: zangeres Yvonne Pas en
gitarist Lesley Lagewaard.

Dit duo is puur vanuit de passie die ze voor muziek hebben ontstaan. Stereo Heart is van de kleine liedjes. Ze coveren moderne nummers maar ook mooie klassiekers.
Ze vinden het een uitdaging om de liedjes eigen te maken. Door het verhaal te vertellen hopen ze mensen te raken.
Leuk weetje: Lesley en Yvonne hebben niet alleen passie voor muziek maar ook voor elkaar.
Neem voor de uitgebreide mogelijkheden contact op via ons contactformulier op deze website. Tot ziens bij een optreden van Stereo heart!

Lesley Lagewaard

Lesley Lagewaard

Gitaar, backings

Lesley vormt samen Yvonne de vaste basis van Stereo Heart. Vanaf zijn 10e speelt hij gitaar en dat is te horen. Hij gaat zelden voor een eenvoudige uitvoering. Hij covert de nummers wel, maar dan in een Stereo Heart jasje.

Lesley Lagewaard

Gitaar, backings

Yvonne Pas

Yvonne Pas

Zangeres

Yvonne is samen met Lesley oprichter van Stereo Heart, dat is ontstaan vanuit passie voor muziek. In akoestische liedjes kun je je emoties goed kwijt en dat past haar heel goed. Hoe kleiner hoe beter. Ze heeft een eigen en zuiver stemgeluid, waardoor het fijn is om naar haar te luisteren.

Yvonne Pas

Zangeres

 

STEREO HEART – EXTENDED

Extended is net iets uitgebreider met Douwe Laansma op saxofoon en/of Danique Kos op percussie

Stereo Heart is niet alleen voor kleine intieme gelegenheden te boeken. Ook als het iets meer dan alleen gitaar en zang mag zijn, maar je wil toch de intieme sfeer van “akoestisch”, ben je bij Stereo Heart aan het goede adres. Stereo Heart is uit te breiden met o.a. Saxofoon en of Percussie.

Douwe Laansma

Douwe Laansma

Saxofonist

Douwe is een allround saxofonist. Pop, jazz, rock’n roll, maar ook klassiek, hij gaat er volledig voor! Of er nu een vraag is voor sopraan-, alt-, tenor- of baritonsaxofoon, het kan allemaal!Hij is een fijne toevoeging voor Stereo Heart.

Douwe Laansma

Saxofonist

Danique Kos

Danique Kos

Percussie

Danique is een natuurtalent als het gaat om percussie. Haar talent blijft niet onopgemerkt wat zich vertaalt in prijzen, awards en bijzondere optredens. Er gaat geen dag voorbij zonder muziek. Percussie spelen is haar passie en maakt haar gelukkig. Alles heeft ritme! Dat ze mensen blij kan maken met haar muziek vindt ze mooi.

Danique Kos

Percussie